Home recreanten      Zomer
 

Zomer

Verhuur evenementenlocatie

Als de ijsbanen begin april weer plaats hebben gemaakt voor het gladde beton is ons complex te huur voor allerlei evenemtenten. U kunt hierbij denken aan concerten, sportevenementen en beurzen. De periode dat er geen ijs ligt is ongeveer van half april tot en met begin september.

• De volgende onderdelen zijn te huur:
IJshockeyvloer (1.800 m2)
Tribunes (1.450 zitplaatsen) 
Ringbaan (3.300 m2) 
Funbaan (800 m2)  

De prijs die wij hanteren geldt per dag, voor op- en afbouwdagen berekenen wij 50 % van de huurprijs. De ring- en funbaan worden vaak gebruikt ter ondersteuning van de ijshockeybaan.

• Horeca 
Ons standaard assortiment (Interbrew) dient te worden gebruikt tijdens evenementen. 
Het afkopen van de horeca is ook mogelijk. U dient wel aan alle landelijke voorschriften te voldoen (zoals het handhaven van de H.A.C.C.P. normen). 

• Horecaruimtes 
Wij beschikken over diverse horecaruimtes; VIP-room de Nova Zembla, café Pierre en ’t Behouden Huys. De VIP-room is gelegen op de eerste verdieping en heeft uitzicht op de ijshockeybaan, deze ruimte is ook te gebruiken als vergaderruimte (€ 75,00 per dagdeel excl. BTW). Café Pierre bevindt zich op de begane grond en is een bruin café. ’t Behouden Huys heeft uitzicht op alle banen en is aangekleed als themacafé en zeer geschikt voor ontvangsten en borrels. 

• Stroomvoorziening 
Wij beschikken over twee kasten
NOB kast : 1 x 32 A en 1 x 125 A aansluitingen 
Krachtkast evenementen : 2 x 32 A, 4 x 63 A en 3 x 125 A aansluitingen 

• Verduisteren 
De hal is rondom voorzien van ramen, voor evenementen op de ijshockeybaan kan dit op uw verzoek verduisterd worden.

• Telecommunicatie 
Wij kunnen voor u de aanleg van telefoon- en/of ISDN-lijnen verzorgen.

• Garderobe 
Tijdens het evenement kunt u gebruik maken van onze garderobe-rekken, u dient zelf zorg te dragen voor de bemanning van de garderobe.

• Parkeren 
Rondom Triavium is er parkeergelegenheid van Q-park (450 parkeerplaatsen). Het uurtarief is € 1,50 en het dagtarief € 7,50.

• Vergunningen 
U draagt zelf zorg voor de benodigde vergunningen en het in kennis stellen van de betrokken instanties. 

Het bestemmingsplan van de gemeente Nijmegen staat geen commerciële verkoopactiviteiten toe in Triavium. Bij evenementen die na 23.00 uur plaatsvinden mag een geluidsuitstoot uitgedragen worden van 77 decibel gemeten op de gevel.

 

Foto's zomer

  
 
 
Piwie de pinguin
 
     Van Rosenburgweg 2      6537 TM Nijmegen     T 024 344 55 58      E infotriavium@nijmegen.nl