Home recreanten      IJsbaan      Parkeren & Route
 

Parkeren & Route


 

Wijziging parkeersysteem

 

Rondom Triavium is een ruime parkeerplaats, in beheer van Q-Park, voor circa 450 auto's (betaald parkeren). Het parkeerterrein volledig cashfree. Dit betekent dat er geen betaalautomaten aanwezig zijn.  Eenieder wordt geacht om een betaalpas (per auto) te gebruiken bij het inrijden.

 

Tarieven Q-park

29 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00
Maximaal dagtarief € 8,00

 

 

Aan de receptie is (net als voorgaande jaren) een uitrijkaart à € 3,52 te koop, geldig voor 24 uur.

 

Indien u langer dan 1,5 uur in het Triavium bent geweest dan is het voordeliger voor u om bij het weggaan een uitrijkaart te kopen bij de receptie of in één van onze horecapunten. Bij het uitrijden biedt u aan de slagboom eerst de uitrijkaart aan en daarna uw betaalpas. Als u de uitrijkaart invoert wordt het verschuldigde parkeertarief teruggebracht naar €0,- en kunt u uitrijden. Op deze manier worden er geen extra kosten van uw rekening geschreven (als alleen de aangeschafte uitrijkaart).

 

Let op: de betaalpas is maar 1 x te gebruiken en dient als in- en uitrijkaart dus bij twee auto's heeft u twee betaalpassen van verschillende bankrekeningen nodig.

 

Voor meer infomatie verwijzen wij u door naar de website van Q-park


 

ROUTE

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

 

 


 

 

Plan hier uw persoonlijk reisadvies met de auto, het openbaar vervoer of een combinatie van beide
 
 
Piwie de pinguin
 
     Van Rosenburgweg 2      6537 TM Nijmegen     T 024 344 55 58      E infotriavium@nijmegen.nl