Home recreanten      Arrangementen      Schaatsclinic
 

Schaatsclinic

 

Al lange tijd niet geschaatst en wilt u het toch weer een keer proberen?

 

 

 

U kunt met een groep samen schaatsen onder begeleiding van een ervaren instructeur van Duosport. Tijdens de les oefent iedereen op zijn of haar eigen niveau en ligt de nadruk op verbetering van de individuele schaatstechniek. Het programma wordt afgesloten met een gezamenlijke activiteit. Het minimum aantal personen voor deze clinic is 9. Let op! Het dragen van handschoenen en een muts wordt dringend geadviseerd.

 

€ 20,35 per persoon, per uur.
Inclusief entree en ontvangst met koek & zopie (minimaal 9 personen).


Het is ook mogelijk om les te krijgen van een bekende Nederlandse schaatser. Als u in de voetsporen wilt treden van een van deze olympische grootheden vraag dan om de mogelijkheden.


of bel 024 344 55 58 (bereikbaar tijdens kantooruren)


Voorbeeld arrangement
-   Ontvangst met koek & zopie
-   Schaatsclinic onder begeleiding van Duosport (1 uur)
-   Lunch Triavium (meerprijs € 12,95)
-   Eventueel een borrel
 

Bovenstaand voorbeeld programma is mogelijk vanaf 9 personen.
In dit arrangement zijn wijzigingen mogelijk in bijvoorbeeld activiteit, tijdsduur of horeca.
Wij helpen u graag het voor u perfecte uitje samen te stellen.

 

Foto's schaatsclinic

Referenties

Het was zeker geslaagd!  Er zijn een aantal die weer durven te gaan schaatsen na deze les! We hebben het gezellig gehad en ook de koek & zopie was goed (klein misverstand over de plek,maar prima opgelost). Misschien nog een tip: bij het huren vd schaatsen evt maten tevoren doorgeven? (er was iemand met maat 47!! en deze schaats was niet te huur, gelukkig paste 46 ook, anders was het wel heel sneu, ikzelf wist ook niet van deze extreme maat) dan kan de verhuur ze meteen afgeven.
Groetjes en wellicht tot een volgende keer
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
"Onze collega's uit Azië en de USA, die twee weken in Nijmegen te gast zijn geweest voor een technische training, hebben zeer genoten van het schaatsuitje met echte Hollandse kost.
Afgelopen week heb ik diverse bedankmailtjes ontvangen, waarbij in elk mailtje nog even gememoreerd werd dat ze de skateclinic erg leuk vonden en als iets unieks ervaren hebben.
 
Dus ook van ons uit hartelijk dank."   
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf alle kanten heb ik gehoord dat het heel leuk was. Zelf vond ik het ook heel erg leuk.
Alles was goed geregeld en ontzettend gezellig!
Ik hoop dat we het nog een keertje mogen/kunnen organiseren. Maar dat verwacht ik wel aangezien de leuke reacties van de studenten en sponsoren.
 
 
Piwie de pinguin
 
     Van Rosenburgweg 2      6537 TM Nijmegen     T 024 344 55 58      E infotriavium@nijmegen.nl